«Εξαφανιστηκε» η επιλογη διελευσης απο Νυμφαια στο travel.gov.gr

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης επισημαίνει τις τεράστιες συνέπειες στις κρατήσεις

Εξ απίνης έπιασε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο η απόφαση την οποία ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχετικά με το εκ νέου κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, απαγορεύοντας την διέλευση τουριστών και λοιπών πολιτών από την Βουλγαρία. Παράλληλα οι αντιδράσεις κορυφώνονται, αρχής γενομένης από τον Δήμο Κομοτηνής, αλλά και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης.

Ήδη όπως μπορείτε να δείτε η επιλογή πύλης εισόδου στη σχετική φόρμα travel.gov.gr που υποχρεούνται να συμπληρώσουν τουλάχιστον 48 ώρες πριν την είσοδο τους στη χώρα οι επισκέπτες, η επιλογή της Νυμφαίας δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Οι ξενοδόχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας ότι ακόμη και στην άμεση αναθεώρηση της σχετικής απόφασης τίθενται εν αμφιβόλω οι ήδη υφιστάμενες κρατήσεις των επόμενων εικοσιτετράωρων, δεδομένου ότι δεν υπάρχει η επιλογή για τους επισκέπτες που έχουν προγραμματίσει ήδη τις διακοπές τους στην περιοχή μας και ευρύτερα στην ΑΜΘ να εισέλθουν από άλλο σημείο εκτός του Προμαχώνα.

Νωρίτερα την αντίδραση του στην επίμαχη εξέλιξη εξέφρασε τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Θανάσης Τσώνης (Δείτε ΕΔΩ) και ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης (Δείτε ΕΔΩ). 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.