Κατερινα Αλεξανδρου: μια νεα ΩΡΛ ανοιγει τα φτερα της στην Κομοτηνη

Εγκαινίασε το ιατρείο της παρουσία φίλων και της οικογένειάς της

Με μια λιτή τελετή, δεδομένων των συνθηκών, αλλά με το βλέμμα στο αύριο εγκαινίασε το νέο ιατρείο της η Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος ενηλίκων και παίδων Κατερίνα Αλεξάνδρου, στον όμορφο χώρο της στον πρώτο όροφο στην οδό Νικολάου Ζωίδη 20.

 

 

Και μπορεί η εποχή αυτή του κορωνοϊού να είναι δύσκολη για οποιοδήποτε νέο εγχείρημα, όμως η κ. Αλεξάνδρου ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη, περιστοιχισμένη από τους φίλους και την οικογένεια της στον καλαίσθητο και φιλικό χώρο του ιατρείου της, την επιμέλεια του οποίου είχε ο σύζυγός της, πολιτικός μηχανικός, Δημήτρης Καραγκιοζάκης.

 

 

Σε αυτόν υπάρχουν όλα τα εργαλεία για να μπορέσει να βοηθήσει όσους ασθενείς περάσουν την πόρτα της, σε Ωτολογία, Ρινολογία, λαρυγγολογία αλλά και στη χειρουργική σε αυτούς τους τομείς τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

 

 

Η γιατρός κατάγεται από τον Ίασμο, και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 2010. Από το 2012-2014 κατείχε τη θέση ειδικευόμενης ιατρού στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του Γ.Ν. Κομοτηνής και αργότερα υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι Οργάνης.

 

 

Κατά τα έτη 2015-2019 απέκτησε τον Τίτλο Ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας από την Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, παράλληλα με τον μεταπτυχιακό της τίτλο στη «Ρινολογία-Ρινοχειρουργική», ενώ έχει παρακολουθήσει  και συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια Ωτορινολαρυγγολογίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 

 

Παρόλο που το ιατρείο παρέχει όλη τη γκάμα της  Ωτορινολαρυγγολογίας, ειδικεύεται μεταξύ άλλων στον έλεγχο ακοής ενηλίκων, παίδων καθώς και νεογνών, που είναι πολύ σημαντικός για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων ακοής ώστε αυτά να αντιμετωπιστούν ορθά, όπως αναφέρει.

 

 

Επίσης ασχολείται με τη διάγνωση της αλλεργικής ρινίτιδας, τις διαταραχές όσφρησης αλλά και την συρρίκνωση κάτω ρινικών κογχών με ραδιοσυχνότητες, για την αντιμετώπιση του ροχαλητού και της υπνικής άπνοιας. Επιπλέον μπορεί να κάνει μικροεπεμβάσεις στο χώρο του ιατρείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.