Διακρισεις για το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνης στα Bravo Schools

Στις τρεις καλύτερες η εργασία με τίτλο «"Έξυπνα" φανάρια κατά τη διάρκεια της νύχτας»

Ο 3ος Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Bravo Schools 2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με 236 σχολεία, 657 πρωτοβουλίες και περισσότερους από 29.000 ενεργούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ψηφίζοντας τις δράσεις των σχολείων.
 
Η διαδικτυακή εκδήλωση Βράβευσης Bravo Schools 2020 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 6 μ.μ. και κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκαν οι 60 καλύτερες πρωτοβουλίες και βραβεύτηκαν οι 9 νικήτριες ομάδες, 3 ανά κατηγορία.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η μαθητική εργασία του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής με τίτλο: “Έξυπνα” φανάρια κατά τη διάρκεια της νύχτας (Παγκόσμιος Στόχος 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες) διακρίθηκε και βραβεύτηκε ως μία από τις 3 καλύτερες του φετινού Διαγωνισμού στην κατηγορία Μαθητικές Δημιουργίες, ενώ η μαθητική εργασία με τίτλο “Έξυπνος” Κάδος Ανακύκλωσης (Παγκόσμιος Στόχος 12: Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή) προκρίθηκε στις 60 καλύτερες. Τις δύο εργασίες επιμελήθηκαν οι μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής & Προγραμματισμού του σχολείου μας, με υπευθύνους καθηγητές τον Μαργαρίτη Χουρμούζη, μαθηματικό, και την Βερρή Ανδρονίκη, πληροφορικό.
 
Σε μήνυμά της η διεύθυνση του σχολείου απευθύνει ένα μεγάλο Bravo «σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν στο δημόσιο σχολείο και οραματίζονται δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο!»
 
Όπως εξηγεί η διεύθυνση, με την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού Bravo Schools 2020 το 3o ΓΕΛ Κομοτηνής εντάσσεται πλέον στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των Παγκόσμιων Στόχων και γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων.
 
Παράλληλα δεν παραλείπει να υπογραμμίσει πως «στη φετινή μας προσπάθεια σημαντικός αρωγός στάθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που από την πρώτη στιγμή μας ενίσχυσε οικονομικά, ώστε να προχωρήσουμε με τους μαθητές μας τα εργαστήρια της Ομάδας Ρομποτικής & Προγραμματισμού, καθώς και το πρόγραμμα Generation Next με την δωρεά εξοπλισμού ρομποτικής Arduino».
 
Τέλος, η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί όσους πίστεψαν στις προσπάθειες μας και μας ενίσχυσαν με την ψήφο τους, ώστε να γίνουμε πρεσβευτές ενός καλύτερου κόσμου!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.