Το θαυμα της Θαλασσας των Σαργασσων του Συλλα Τζουμερκα

29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στον Θερινό Κινηματογράφο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Ο Θερινός Κινηματογράφος της ΔΚΕ Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζει τις προβολές του με μια ταινία του σύγχρονου ελληνικού  κινηματογράφου που έχει αποσπάσει βραβεία:  Ίρις καλύτερης σκηνοθεσίας και Α’ γυναικείου ρόλου 2020 από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. H παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2019 όπου απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.
 
Πρόκειται για την ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα, «Το θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών», η οποία θα προβληθεί τη Δευτέρα 29, την Τρίτη 30 Ιουνίου και την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την ταινία, από τη σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Δύο γυναίκες, μια αστυνομικός και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών στη Δυτική Ελλάδα. Όταν ένας μυστηριώδης θάνατος φέρνει τα πάνω-κάτω στη μικρή τους πόλη και πυροδοτεί έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών, που μέχρι χτες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, θα αρχίσουν να συγκλίνουν. Η συνάντησή τους μπορεί να είναι η σωτηρία τους.
 
Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 15 ετών και θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους
 

Μερικές επισημάνσεις για τις προβολές

 

  • Πριν από κάθε προβολή θα απολυμαίνονται τα καθίσματα
  • Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15
  • Το ταμείο θα ανοίγει στις 8 το βράδυ.
  • Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου
  • Άνεργοι, ΑΜΕΑ:  είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου
  • Συνοδοί παιδιών στις παιδικές ταινίες: είσοδος ελεύθερη
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην σκάλα. Συνίσταται το ίδιο να γίνεται και κατά την έξοδο των θεατών ανά σειρά και από τις δυο εξόδους του θεάτρου.
  • Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές συνίσταται να αφήνετε ένα κάθισμα κενό από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα στις προβολές για αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.