Αρνητικα βγηκαν και τα 307 δειγματα απο Ξανθη και Σταυρουπολη

Επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού από τον Δήμο Ξάνθης

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Ξάνθης στο πάρκο της Κυψέλης,  με τη λήψη 235 δειγμάτων και στη Σταυρούπολη,  με τη λήψη 72 δειγμάτων, δηλαδή σε σύνολο 307 δειγμάτων που λήφθηκαν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε ότι όλα βγήκαν αρνητικά.

Στα δείγματα αυτά περιλαμβάνονται  εκπαιδευτικοί  από το 7ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης καθώς και υπάλληλοι και φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.

Τα δείγματα ελέγχθηκαν στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα και την ενημέρωση,  παρείχε στον Δήμο Ξάνθης ο Ιατρός κ. Σπύρος Σαπουνάς, Προϊστάμενος Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ.

Ακόμη ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστώντας  θερμά όλους τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους καλεί ταυτόχρονα τους πάντες  να συνεχίσουν να παρέχουν δείγματα στους ανθρώπους του ΕΟΔΥ, ώστε να υπάρχει διαρκώς η πραγματική εικόνα για το επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή.

Επιπλέον, αύριο, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας  θα γίνεται drive through testing από τις 12:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.