Σημαντικη ενισχυση με Λειβαδιωτη για τον Πανθρακικο

Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια ο Κομοτηναίος αμυντικός

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση ενός από τους πιο ποιοτικούς αμυντικούς της Ροδόπης, του Άγγελου Λειβαδιώτη.

Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελπίδα Σαπών ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο Λειβαδιώτης αγωνίστηκε στο παρελθόν με την φανέλα της ομάδας Κ19 και Κ20 του Πανθρακικού, με την οποία μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Λειβαδιώτη. Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Κ19 και την Κ20. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών ενώ πριν δυο χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών. Καλώς ήρθες Αγγελε στο σπίτι σου».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.