Μαζικη η προσελευση στα τεστ για τον Κορωνοιο στην Κομοτηνη

Ουρές έξω από τα δύο σημεία δειγματοληψίας σε Υγειονομικό και Νομαρχία

Ουρές ακόμα και πριν την έναρξη της λειτουργίας τους, είχαν σχηματιστεί το πρωί της Τρίτης 23 Ιουνίου έξω από τα σημεία δειγματοληψίας με κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που ξεκίνησαν τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

 

 

Η προσέλευση ήταν σημαντική, τόσο στο χώρο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (πρώην Υγειονομικό – Υψηλάντου και Συμεωνίδη απέναντι από το ΙΚΑ) όσο και στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία – Λεωφόρος Δημοκρατίας 1), όπου λειτουργούσαν τα σημεία μέχρι τις 4 το απόγευμα.

 

Οι πολίτες περίμεναν υπομονετικά για τη σειρά τους, ώστε να ληφθεί δείγμα από αυτούς, ενώ μεγάλη αναμένεται η προσέλευση και σήμερα, όταν θα λειτουργήσει και τρίτο σημείο, στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής (πλησίον της Δημοτικής Αγοράς – Φιλίππου 2-4).

 

 

Σύμφωνα με τους υπευθύνους τα δείγματα που ελήφθησαν κατά τη δεύτερη μέρα ήταν περί τα 400, 206 από το σημείο της πρώην Νομαρχίας και τα υπόλοιπα από το σημείο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας. Σύντομα αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα από τους μαζικούς ελέγχους, που την πρώτη μέρα υπολογίζονται σε περίπου 80.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.