Μηνυση κατα αγνωστων για φθορες στο γυμναστηριο του 4ου Γυμνασιου Κομοτηνης

Από το Δήμο Κομοτηνής, μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει ο Δήμος Κομοτηνής, ελπίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αποθαρρύνει μελλοντικούς βανδαλισμούς σε σχολικές μονάδες, με αφορμή τις φθορές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής.
 
Στο γυμναστήριο προκλήθηκαν φθορές από την παραβίαση της πόρτας, ενώ στη συνέχεια πήραν τον πυροσβεστήρα, τον άδειασαν στα αποδυτήρια, ενώ χρησιμοποιώντας αυτόν έσπασαν νεροχύτες, καθρέφτες, ενώ χάλασαν και τον μηχανισμό της εξώπορτας.


 
Όπως τόνισε η Προϊστάμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής κ. Δέσποινα Πάσσου, δεν είχαν προχωρήσει μέχρι τώρα σε αυτή την κίνηση, όμως η συνέχιση τους των ώθησε σε αυτή την κίνηση, ελπίζοντας πως θα βοηθήσει να περιοριστούν.
 
Το συνολικό κόστος των ζημιών είναι λίγο πάνω από 500 ευρώ, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκλήθηκαν τέτοιες φθορές τόσο στο 4ο Γυμνάσιο, όσο και στο διπλανό 8ο Δημοτικό.
 

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η υπηρεσία είχε τοποθετήσει σιδερένια πόρτα στο 4ο Γυμνάσιο το πρωί, και το ίδιο βράδυ την έκλεψαν.
 
Επειδή λοιπόν το κόστος από τις φθορές, τόσο σε αυτά τα σημεία όσο και σε άλλα κατά καιρούς, μαζεύεται, επιβαρύνοντας και τον προγραμματισμό του Δήμου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, όπως άλλωστε έχει κάνει η Υπηρεσία και για τις φθορές στις παιδικές χαρές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.