Με ενα διαδικτυακο ημερολογιο αναμνησεων τιμησε την γιορτη του Πατερα ο Συλλογος Πατεραδων

Η ετήσια κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού ωστόσο τα μέλη του Συλλόγου δεν έμειναν αδρανή

Την τιμητική τους είχαν οι μπαμπάδες όλου του κόσμου την Κυριακή, 21 Ιουνίου. Γεγονός διόλου τυχαίο καθώς την τρίτη Κυριακή κάθε Ιούνη, τιμάται η Γιορτή του Πατέρα.
 
Μία γιορτή που χρόνο με τον χρόνο, αν κρίνουμε από το πλήθος των σχετικών ευχετήριων αναρτήσεων που κατέκλυσαν τις αρχικές σελίδες social media μας, κερδίζει έδαφος, αλλά και μία γιορτή που για την περιοχή μας έχει αποκτήσει αξία ξεχωριστή, χάρη στον ομώνυμο Σύλλογο Πατεράδων που ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε συνεχίζει και αυξάνει τις δράσεις του.

 
Ο Σύλλογος Πατεράδων, κάθε χρόνο, ανήμερα της ημέρας αυτής, ή σε κοντινή ημερομηνία, διοργανώνει την κεντρική μεγάλη του γιορτή, στήνοντας γλέντι παραδοσιακό ανοιχτό όχι μόνο προς τους πατεράδες μέλη του αλλά προς όλους.
 
Φέτος η γιορτή αυτή ένεκα του κορωνοϊού μπορεί να ακυρώθηκε, ωστόσο τα μέλη της ομάδας, φρόντισαν να κρατήσουν τις ενθυμήσεις ζωντανές κάνοντας δια μέσου της επίσημης σελίδας του Συλλόγου στο facebook ένα διαδικτυακό «οδοιπορικό» στις διοργανώσεις προηγούμενων ετών.
 
Ένα άλλο «ημερολόγιο» αναμνήσεων και στιγμιότυπων από την «Γιορτή του Πατέρα» προηγούμενων ετών, με μουσική, χορό, ακόμα και από την επίσημη πρώτη παρουσίαση του Ύμνου του Πατέρα από την χορωδία του Συλλόγου δύο χρόνια πριν.

 
Υπενθυμίζοντας αν μη τι άλλο εκ νέου την αξία των πατρικών δεσμών, αλλά και την επιρροή των πατεράδων στις ζωές όλων μας.
 
Όμορφες διαδικτυακές αναμνήσεις, ως άλλες σελίδες ημερολογίου, που ελπίζουμε πως πολύ σύντομα, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω μας τις ημέρες της πανδημίας, θα μπορέσουμε να διανθίσουμε.
 
Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.