Αποχαιρετα την Κομοτηνη ο Γιωργος Παλασκας

Φεύγει από την πόλη μας γεμάτος εμπειρίες και καλές φιλίες

Μετά από 4χρόνια παρουσίας στον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Γιώργος Παλάσκας αποχαιρετά την ομάδα αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σπουδών του και θα συνεχίσει στην πατρίδα του και τον Πρωτέα Γρεβενών, παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΑΣ, συμπαίχτες και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο στην τελευταία προπόνησή του με την ομάδα, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητές και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα ομάδα του Γιώργου δεν θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ όπως πέρυσι, αφού κληρώθηκε στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής για την ερχόμενη σεζόν, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής στον 4ο.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή:

«Την τελευταία του προπόνηση με το ΓΑΣ Κομοτηνή, έκανε ο Γιώργος Παλάσκας και ξεκίνησε για τα Γρεβενά. Οι σπουδές τελείωσαν και σειρά έχει τώρα η στρατιωτική θητεία που θα γίνει στην πόλη του, όπου και θα αγωνιστεί στην Β εθνική με τον Πρωτέα Γρεβενών. Συμπαίκτες-φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο μας. Έναν παίκτη εργατικό, παίκτη ομάδας, έναν καλό φοιτητή, έναν καλό προπονητή με τις ακαδημίες όπου δούλεψε και πάνω απ΄όλα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα από καλή οικογένεια. Ο Γιώργος ήρθε με σεμνότητα στο ΓΑΣ πριν από 3,5 χρόνια, δούλεψε βελτιώθηκε, πρόσφερε και έγινε ένα με την ομάδα.Γιώργο θα μας λείψεις, ελπίζουμε να ξανασμίξουν οι δρόμοι μαςΚαλή συνέχεια στη ζωή σου, με υγεία. Δεν λέμε αντίο, λέμε καλή αντάμωση»

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.