Και το 2ο Γυμνασιο συμμετεχει στον διαγωνισμο “Bravo Schools”

Δείτε πώς μπορείτε να στηρίξετε τη συμμετοχή του σχολείου

Γράφαμε την Τετάρτη για την πρώτη συμμετοχή στον δεσμό του “Bravo Schools” του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής. Υπάρχουν κι άλλα σχολεία της Ροδόπης όμως που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Ένα από αυτά είναι και το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το οποίο συμμετέχει με τέσσερες δράσεις του που βασίζονται στους ανάλογους στόχους της «Καλής Υγείας και Ευημερίας», της «Μηδενικής Πείνας», της «Ζωής στη Στεριά», της «Ειρήνης, Δικαιοσύνης και Ισχυρών Θεσμών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια του σχολείου, παρέχοντας την ψήφο τους στην ψηφοφορία του κοινού μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/2o-gymnasio-komothnhs.644.html?fbclid=IwAR27-UbaHavxK5F86-rQLnf_hhHushWdgk-G7VYuB3cAl312BFeyQGcYf1E

Να θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός “Bravo Schools” βασίζεται στους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και διοργανώνεται από την QualityNet Foundation. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και στοχεύει στην ανάδειξη των εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που σχετίζονται και προωθούν ολοκληρωμένα τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης & κοινωνικής υπευθυνότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.