«Προστατευουμε την υγεια μας, προστατευουμε το χωριο μας, προστατευουμε το κοινωνικο συνολο με υπευθυνοτητα και ψυχραιμια»

Μήνυμα του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ

Υπευθυνότητα και ψυχραιμία συστήνει σε γραπτό του μήνυμα ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, απευθυνόμενος σε όλους τους κατοίκους της Ροδόπης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την καραντίνα που επιβλήθηκε στο Αγίασμα.

«Από την στιγμή που τέθηκε σε ισχύ η καραντίνα στον οικισμό Αγίασμα του νομού μας,  αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενούντες και να καλέσω τους  συμπολίτες μου, ιδίως στα χωριά του Γιακά του δήμου Ιάσμου, να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους και να  μεριμνούν ώστε να  τηρούνται οι κανόνες υγιεινής» επισημαίνει αρχικά ο βουλευτής για να διαβεβαιώσει πως «οι φορείς, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των οικισμών από την πλευρά τους, όλοι μας ανεξαιρέτως  με αίσθημα αλληλεγγύης  βοηθάμε τους συνανθρώπους μας αλλά και τους δίνουμε τις αναγκαίες πληροφορίες και συστάσεις για να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο με ασφάλεια».

«Προστατεύουμε την υγεία μας, προστατεύουμε το χωριό μας, προστατεύουμε το κοινωνικό σύνολο με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τον κίνδυνο διάδοσης της πανδημίας στην κοινότητα που απειλεί την υγεία μας και την κοινωνική συνοχή. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία συστρατεύθηκα στον αγώνα της κοινωνίας μας για να βγούμε νικητές, υγιείς, πιο ενωμένοι και πιο σοφοί από αυτή την δοκιμασία. Είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα σταθούμε όρθιοι» τονίζει κλείνοντας ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.