Αναμορφωνεται εκ βαθρων το συστημα ποτισμου του ΔΑΚ Κομοτηνης

30.000 ευρώ θα κοστίσουν οι παρεμβάσεις σε γήπεδο και κερκίδες ώστε να είναι όλα έτοιμα το Σεπτέμβριο

Με στόχο να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΔΑΚ Κομοτηνής, το οποίο αναμένεται να φιλοξενεί τρείς ομάδες την επόμενη περίοδο.

Το γήπεδο έκλεισε με την παύση της αθλητικής δραστηριότητας λόγω κορωνοϊού, όμως με την σεζόν να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, η Δημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» Α.Ε. ξεκίνησε εργασίες για τη βελτίωσή του.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν όλο το καλοκαίρι, ώστε το ΔΑΚ να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες το Σεπτέμβριο, σημείωσε ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Κιοσέ Εριτζάν, μιας και υπάρχει περίπτωση στις αρχές του μήνα εκείνου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Για αυτό και προσπαθούν να είναι έτοιμοι, μιας και θα παίζουν τρείς ομάδες στο γήπεδο, για να μπορέσει να ανταποκριθεί αυτό στις ανάγκες.

Έτσι ξεκίνησαν από το σημαντικότερο αίτημα που υπήρχε, με την εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος ποτίσματος του γηπέδου, το οποίο εκσυγχρονίζεται και θα γίνει καλύτερο, ώστε το γρασίδι να έρθει στη βέλτιστη κατάσταση.

Μετά την αλλαγή του συστήματος ποτίσματος, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα ξεκινήσουν άλλες εργασίες, τόσο στις κερκίδες, όπου θα γίνουν παρεμβάσεις και επισκευές, όσο και στις τουαλέτες και άλλα σημεία του γηπέδου.

«Θα προσπαθήσουμε το Σεπτέμβρη το γήπεδο να είναι όπως παλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Νέστωρας Τσανακλής», αρκεί φυσικά να μπορέσουν να επανέλθουν και οι φίλαθλοι στους αγώνες.

Οι εργασίες συνολικά αναμένεται να κοστίσουν γύρω στα 30.000 ευρώ, ενώ είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν ό,τι απαιτείται στην αρχή της χρονιάς, σε περίπτωση που συνεχίζονται οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.