Τμημα Νομικης ΔΠΘ: Μεχρι τις 17 Ιουνιου οι εγγραφες στα μαθηματα για την εξεταστικη

Σε νεότερη ανακοίνωση θα δημοσιευτεί και το πρόγραμμα

Η γραμματεία της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ενημέρωσε με σχετική ανάρτηση στη σελίδα της σχολής, για την  επίσημη έναρξη της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου , η οποία θα ξεκινήσει από  τις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τις  31 Ιουλίου. Επίσης παραθέτει αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές, ώστε να υποβάλλουν ορθά τις δηλώσεις τους για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη αναλυτικό πρόγραμμα εξεταστικής δεν έχει ανακοινωθεί παρά τις έντονες αντιδράσεις των φοιτητών του τμήματος. Η γραμματεία αναφέρει ότι το πρόγραμμα θα δημοσιευτεί με νεότερη ανακοίνωση, ενώ διευκρινήσεις και λεπτομέρειες για κάθε μάθημα θα ανακοινωθούν από τους διδάσκοντες στους φοιτητές μέσω e-class.

Αναλυτικά οι οδηγίες για την δήλωση-εγγραφή των μαθημάτων είναι οι εξής:

«Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις να προβούν κατά το διάστημα από 12/6/2020 έως και 17/6/2020:

  • α) στην απαραίτητη δήλωση μέσω της νέας σελίδας εξυπηρέτησης των φοιτητών https://students.duth.gr και
  • β) στην εγγραφή τους στο https://eclass.duth.gr/ σε κάθε μάθημα από τα δηλωθέντα ήδη στην αρχή του εξαμήνου.

Για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα εγγραφούν στα « νέα μαθήματα » που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις εξετάσεις, τα οποία στον τίτλο τους έχουν τη λέξη “εξετάσεις”.

Συνεπώς, κάθε φοιτητής πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφεί στα μαθήματα που επιθυμεί να εξεταστεί, προσέχωντας αυτά να φέρουν στον τίτλο τους τη λέξη “εξετάσεις”, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση που έχει ήδη αποσταλεί στα πανεπιστημιακά e-mails όλων των φοιτητών.

Οποιαδήποτε παράλειψη, δήλωσης ή εγγραφής σημαίνει αδυναμία συμμετοχής στις εξετάσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.