Το καυστικο σχολιο Κατσιμιγα για την «προαγωγη» Καραγιωργη σε αντιπεριφεριαρχη

«Το άβολο σκαμπουδάκι του αντικαταστάθηκε με αναπαυτικότερη πολυθρόνα και φυσικά και με αύξηση του μισθού του!»

Καυστικά σχολίασε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Κώστας Κατσιμίγας την κατάληψη θέσης αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής από τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης κ. Ανδρέα Καραγιώργη. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο κ. Κατσιμίγας είχε σχολιάσει δεικτικά κατά το παρελθόν, τη γνωστοποίηση της συνεργασίας του κ. Καραγιώργη με τη διοίκηση της περιφέρειας κάνοντας λόγο τότε αντί για κατάληψη θέσης για κατάληψη «σκαμπό», λόγο του μικρού εκλογικού ποσοστού που συγκέντρωσε η παράταξη του κ. Καραγιώργη.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ο κ. Κατσιμίγας επανέρχεται στον σχολιασμό των κινήσεων του κ. Καραγιώργη με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας τα εξής:

«Αναβαθμίσθηκε σε αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ο μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε κατεβεί ως “ανεξάρτητος” στις περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων του ήταν άγνωστα στην περιοχή άτομα που έκαναν μεταδημότευση την τελευταία στιγμή. Έλαβε 1,34 %, εξελέγη μόνον ο ίδιος και έσπευσε αμέσως να συνεργαστεί με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές προκειμένου να προστεθεί στον αριθμό των προσκείμενων στη διοίκηση περιφερειακών συμβούλων και να εξασφαλιστεί μία σχετική πλειοψηφία.

Το ίδιο είχε πράξει και η προσκείμενη στο ΚΙΝΑΛ περιφερειακή παράταξη με πέντε, προς το παρόν, συμβούλους, η οποία προσχώρησε στην πλειοψηφούσα παράταξη της περιφέρειας ΑΜΘ λαμβάνοντας δύο (2) έμμισθες θέσεις αντιπεριφερειαρχών.

Τέτοια φαινόμενα έλαβαν χώρα μόνο στη δικιά μας Περιφέρεια!

Χθες αναβαθμίσθηκε και ο δεύτερος συνεργαζόμενος, σε αντιπεριφερειάρχη. Το άβολο σκαμπουδάκι του αντικαταστάθηκε με αναπαυτικότερη πολυθρόνα και φυσικά και με αύξηση του μισθού του!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.