Συγχαρητήρια Γ. Γκαράνη στους μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής

03.06.2020 01:50

Για τη πρωτιά στον διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Δημόσια συγχαρητήρια μέσω ανακοίνωσης απευθύνει ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης στις μαθήτριες, τους μαθητές και την υπεύθυνη καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»,  που διοργάνωσαν το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Βρετανικό Συμβούλιο, με την υποστήριξη της Samsung Electronics.

Η ομάδα αυτή των ταλαντούχων μαθητριών και μαθητών συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ταινία μικρού μήκους, με τίτλο «Backspace», για την παραγωγή της οποίας εργάστηκαν οι: Σοφία Αγιάζη, Δήμητρα Αντωνιάδου, Μπατού Κατραντζή, Κορνηλία Πεχλιβανίδου και Αϊσενούρ Χατζή Αμέτ, υπό τις οδηγίες της καθηγήτριας Ειρήνης Πίτατζη.

Ο Δήμαρχος δηλώνει ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής αισθάνεται υπερηφάνεια, γιατί στον τόπο μας υπάρχουν παιδιά, που οραματίζονται, εμπνέονται και δημιουργούν καλλιτεχνικά και πολιτιστικά και διακρίνονται για τις προσπάθειές τους αυτές.

Τους συγχαίρει και τους υπόσχεται ότι ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι δίπλα τους, προκειμένου να τους υποστηρίξει με τις μικρές του δυνάμεις στην όμορφη αυτή πορεία τους. 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

tzevelekidis
ehealthmonitoring