Η 3d Print Covid 19 Xanthi Team στα προσωπα της Ε.Ε. για την Ημερα της Ευρωπης 2020

Απαρατήρητα

Στην λίστα των προσώπων της 9ης Μάϊου για την Ημέρα της Ευρώπης, συγκαταλέγεται με απόφαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η ομάδα 
μας 3d Print Covid 19 Xanthi Team και ο επικεφαλής αυτής κ. Κομνηνός Γκάμπρας.

Η φετινή Ημέρα της Ευρώπης είναι άλλωστε αφιερωμένη σε όλους τους Ευρωπαίους που με πνεύμα αλληλεγγύης βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν την Ε.Ε. να ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού.

Η συμπερίληψη αυτή της ομάδας στα πρόσωπα της Ημέρας της Ευρώπης 2020 έρχεται σε συνέχεια της υποψηφιότητας της ομάδας για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2020 από την Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Μαρίας Σπυράκη, και όπως χαρακτηριστικά έγραψε και η κ. Μαρίνα Παυλίδου, δικηγόρος και μέλος της ομάδας «ενδυναμώνει την προσπάθεια μας, να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο αύριο για την Ενωμένη Ευρώπη και την αντιμετώπιση του Κοροναϊού».

Στην σχετική ανακοίνωση από πλευράς του Συμβουλίου, μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «τα μέλη της ομάδας είναι ένα παράδειγμα ευρωπαίων πολιτών που κινητοποίησαν όλα τα διαθέσιμα μέσα που είχαν ώστε να  προσφέρουν στην κοινότητά τους κλινικά εγκεκριμένο προστατευτικό υλικό» στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.