Στην 1η Διαδικτυακη Ακαδημια Πολιτικων Στελεχων της ΝΔ η Λ. Χατζη

Σκοπός της Ακαδημίας η άρτια επιμόρφωση των στελεχών

Στην 1η Διαδικτυακή Ακαδημία πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε η κ. Λένα Χατζή,  Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης. Εισηγητές στην Ακαδημία ήταν ο Στεργίου Γεώργιος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η  Βικεντία Συροπούλου Μπασιάκου Γραμματέας Τομέα Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας, ο Βασίλης Φεύγας Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας , η Έλενα Σώκου, εκπρόσωπος Τύπου και ο  Ταραντίλης Χρήστος Βουλευτής Επικρατείας. Χαιρετισμούς απεύθυναν  ο Στέλιος Κονταδάκης Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ και ο Ιωάννης Μπρατάκος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ.

Μέσα από την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών η ΝΔ επιδιώκει να διαμορφώσει πολιτικά στελέχη τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος στο κεντρικό και σε επιμέρους περιβάλλοντα (επιστημονικό, επαγγελματικό, παραγωγικό, συνδικαλιστικό κ.λπ.), αλλά και τη διαμόρφωση πολιτικού δυναμικού το οποίο θα συνεπικουρεί αποτελεσματικά και πειστικά για την διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης» τονίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.