Το «Ευχαριστω» του Ε. Στυλιανιδη προς την Ενωση «Μαζι για το Παιδι»

Για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής σε παλιότερη επιστολή που είχε υποβάλει με τη συμπαράσταση του  παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους προς την κυρία Μαρτίνου, στην αρχή της κρίσης του COVID-19  είχε ζητήσει την στήριξη της Ένωσης σε ζητήματα που αφορούσαν κυρίως το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Ο σύλλογος «Μαζί για το παιδί» ανταποκρίθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία.

Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ θερμά για όλα»

Αναλυτικά το σώμα της επιστολής είναι το εξής:

«Είναι γνωστό το σημαντικό έργο της Ένωσης Σωματείων και Ιδρυμάτων “Μαζί για το παιδί”. Η υποστήριξη που παρέχετε στα 30.000 παιδιά ετησίως και η στήριξη των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, αποτελεί μια εξαιρετική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η απόφαση σας χάρη στη συνδρομή του Ανδρέα Μαρτίνου jr. και την εισήγηση του αγαπητού φίλου παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους, να προχωρήσετε σε δωρεά και προς το Νοσοκομείο της Κομοτηνής μας συγκινεί ιδιαίτερα, διότι η περιοχή μας αν και το χρειάζεται δεν έχει συνηθίσει να δέχεται τέτοιου μεγέθους χορηγίες.

Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης θα ήθελα από καρδιας να εκφράσω σε σας και το ΔΣ της Ένωσης σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σημαντική ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, το οποίο όπως σας έχω εξηγήσει σε προηγούμενη επιστολή μου, είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Η απόφαση σας να προχωρήσετε σε δωρεά υγειονομικού υλικού, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική περιοχή της Ροδόπης και μας συγκινεί ιδιαίτερα.

Η προσφορά σας:

20 κουτιά με στολές (1000 τεμ.)
1 κουτί γυαλιά (120 τεμ.)
5 κουτιά μάσκες (10000 τεμ.)
4 κουτιά γάντια L (4000 τεμ.)
6 κουτιά γάντια M (6000 τεμ.),
καλύπτει ανάγκες του Νοσοκομείου μας και βοηθά στην κρίσιμη αυτή συγκυρία της πανδημίας του COVID-19, στη προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής.

Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ευχαριστώ θερμά για όλα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.