Πυρά της ΔΕΕΠ Ροδόπης προς τον Δ. Χαρίτου

27.05.2020 20:29

«Η παραποίηση της πραγματικότητας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Για επιλεκτική μνήμη και εσκεμμένη απόκρυψη της αλήθειας κατηγορεί τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Χαρίτου η ΔΕΕΠ Ροδόπης. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή σχετικά με την ΚΥΑ παραχώρησης χρήσης αιγιαλού και παραλίας, που όπως θυμίζει η  τοπική οργάνωση της ΝΔ ψηφίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτου , ανέφερε σχετικά με την ΚΥΑ για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλει, ότι “Είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται το ταχύτερο δυνατόν να επιλυθεί, γιατί έχει τουριστική και ευρύτερα αναπτυξιακή διάσταση …” και ότι “αν ο υπουργός επιμείνει σε ρυθμίσεις και δεν αναζητηθούν προσωρινά εξαιρέσεις λόγω της πανδημίας, τότε είναι βέβαιο πως θα αναλάβει την ευθύνη για ό, τι συμβεί φέτος στην παραλιακή ζώνη”» θυμίζει συγκεκριμένα η ΔΕΕΠ Ροδόπης για να αντιτείνει πως «εκείνο που ξέχασε να μας πει, είναι ποιος Υπουργός και ποια κυβέρνηση ψήφισε τον Απρίλιο του 2019 τις συγκεκριμένες διατάξεις του Ν.4607/2019,  σύμφωνα με τον οποίο εκδόθηκε η ΚΥΑ για την τριετία 2020 – 2022».

«Θα έπρεπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για  θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση. Η παραποίηση της πραγματικότητας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας» επισημαίνει κλείνοντας.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine