Αιτησεις και για προνηπια θα δεχονται οι Παιδικοι Σταθμοι του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνης

Έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» με την οποία ενημερώνει ότι οι γονείς ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ που επιθυμούν, ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν αίτηση εγγραφής και στους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου έως ότου το Υπουργείο Εσωτερικών εκδώσει εγκύκλιο στην οποία θα ορίζεται εάν τα ΠΡΟΝΗΠΙΑ στον Δήμο Κομοτηνής εμπίπτουν ή όχι στην δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2020-2021. Στην περίπτωση που ανήκουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση, τότε αυτομάτως οι αιτήσεις που έγιναν για παιδικό σταθμό δεν θα εξετάζονται.
 
ΠΡΟΝΗΠΙΑ λογίζονται τα παιδιά που γεννήθηκαν από 01-01-2016 έως 31-12-2016
 
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις επανεγγραφής-εγγραφής βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2020 – 2021, θα γίνονται από 20 Μαΐου 2020 έως 15 Ιουνίου 2020.
 
Αιτήσεις οι οποίες θα υποβάλλονται μετά τις 15 Ιουνίου 2020 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο στη γραμματεία του Ν.Π. ( Γ. Μαρασλή 1, 25310-72414, e-mail: [email protected])

Info

Έντυπα αιτήσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής www.komotini.gr., την ιστοσελίδα του Ν.Π. www.kemeak.gr. Επίσης θα δίνονται από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.