Η μερα της μαρμοτας για τη συντηρηση της Εγνατιας Οδου

Της Έκδοσης

Στην ταινία «Η μέρα της μαρμότας» ο πρωταγωνιστής Φιλ (συνονόματος της μαρμότας) είναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει την ίδια μέρα, ξανά και ξανά.
 
Την ίδια μέρα της μαρμότας φαίνεται πως ζούμε και στην περιοχή μας, όσο αφορά την Εγνατία Οδό, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επιχείρηση που ανέλαβε την συντήρηση της για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι η ΑΚΤΩΡ, η ίδια που είχε την συντήρηση μέχρι τώρα, για την οποία αν ρωτήσετε τους κατοίκους της Ροδόπης, έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια.
 
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά για το οδόστρωμα της Εγνατίας στην Ροδόπη, τα πράγματα είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που χρειάστηκε να βγει ξεχωριστή εργολαβία, ειδικά για την συντήρηση του συγκεκριμένου κομματιού, που το ανέλαβε αυτή τη φορά άλλη εταιρεία.
 
Μάλιστα φαίνεται η εταιρεία έδωσε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο διαγωνισμό, και με δεδομένο ότι γνωρίζει ως ο εγκατεστημένος εργολάβος τα προηγούμενα χρόνια την κατάσταση του δρόμου, θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει την ίδια υπηρεσία.
 
Φαίνεται λοιπόν πως και εμείς, όπως ο Φιλ, είμαστε καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουμε την ίδια μέρα, συνέχεια, όπως έκανε και αυτός. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, στη δική του περίπτωση, κατάφερε να ξεφύγει από τον ατέρμονο κύκλο βελτιώνοντας τον εαυτό του. Ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσουμε και εμείς κάποια φορά… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.