Έως και τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες της Κομοτηνής θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο της δράσης «Κρατήρας» που πραγματοποιείται παράλληλα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Ο λόγος για την «καλλιτεχνική σκυταλοδρομία» που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την συμμετοχή περισσότερων από 20 ντόπιων ανθρώπων του πολιτισμού με στόχο να «δηλώσουν» παρόντες και παρούσες στην πόλη. Ανά μία ώρα κάθε ένας εκ των συμμετεχόντων παρουσιάζει ένα δρώμενο παίρνοντας αφορμή από τον χώρο, τον τόπο, το σώμα τους αλλά και την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τον κόσμο. Έως και τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες της Κομοτηνής θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο της δράσης «Κρατήρας» που πραγματοποιείται παράλληλα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Ο λόγος για την «καλλιτεχνική σκυταλοδρομία» που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την συμμετοχή περισσότερων από 20 ντόπιων ανθρώπων του πολιτισμού με στόχο να «δηλώσουν» παρόντες και παρούσες στην πόλη. Ανά μία ώρα κάθε ένας εκ των συμμετεχόντων παρουσιάζει ένα δρώμενο παίρνοντας αφορμή από τον χώρο, τον τόπο, το σώμα τους αλλά και την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τον κόσμο. https://www.youtube.com/watch?v=p2Dh2FSo0uI

Οι ανθρωποι του «Κρατηρα» μας προσκαλουν στη δραση τους(+Βιντεο)

Έως τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Έως και τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες της Κομοτηνής θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο της δράσης «Κρατήρας» που πραγματοποιείται παράλληλα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Ο λόγος για την «καλλιτεχνική σκυταλοδρομία» που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την συμμετοχή περισσότερων από 20 ντόπιων ανθρώπων του πολιτισμού με στόχο να «δηλώσουν» παρόντες και παρούσες στην πόλη. Ανά μία ώρα κάθε ένας εκ των συμμετεχόντων παρουσιάζει ένα δρώμενο παίρνοντας αφορμή από τον χώρο, τον τόπο, το σώμα τους αλλά και την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τον κόσμο.

Δείτε τα όσα δήλωσαν στην κάμερα του «ΠτΘ» η έχουσα την πρωτοβουλία κ. Γιούλη Ιωαννίδου και δύο εκ των συμμετεχόντων οι κ.κ. Λίλη Αδρασκέλα και Ιωακείμ Ιωακειμίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.