Αναβαλλεται η τελικη φαση του Πανελληνιου Πρωταθληματος Ποδοσφαιρου Δικηγορικων Συλλογων

Οι δικηγόροι όλης της χώρας δίνουν ραντεβού στην Ροδόπη το καλοκαίρι του 2021

Όπως είναι απόλυτα λογικό το φετινό καλοκαίρι θα είναι φτωχό ως προς τις μεγάλες διοργανώσεις. Έτσι και η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στην Ροδόπη αλλά το επόμενο καθώς όλοι συμφώνησαν πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την παρούσα κατάσταση κανένα μεγάλο γεγονός οπότε έκριναν πως αν όλα πάνε καλά το 2021 θα πραγματοποιηθεί αυτή η σπουδαία διοργάνωση για την περιοχή μας.

Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου «μετά από πολλές καθημερινές συνεδριάσεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, τρεις τηλεδιασκέψεις των εκπροσώπων των ομάδων, συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εξαντλώντας κάθε περιθώριο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος εντός του 2020, αποφασίστηκε η αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων για το επόμενο έτος 2021.

 Για λόγους που συζητήθηκαν εκτενώς μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων των ομάδων και έπειτα από την ενημέρωση των αρμοδίων αλλά και γενικότερα των συνθηκών που επικρατούν, κρίθηκε πως η διοργάνωση δεν μπορεί να λάβει χώρα με τον τρόπο και την ποιότητα που οι συμμετέχοντες επιθυμούμε και έχουμε συνηθίσει.

Ελπίδα και επιθυμία όλων το επόμενο έτος να μη βιώσουμε τις ίδιες καταστάσεις και να μπορέσουμε να απολαύσουμε το άθλημα που αγαπάμε, να πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ, να παρακολουθήσουμε από την κερκίδα τους συναδέλφους μας, να κάτσουμε γύρω από ένα τραπέζι με τους φίλους και παλιούς μας συμφοιτητές και να τιμήσουμε και να ευχαριστηθούμε το θεσμό που λατρεύουμε να υπηρετούμε.

Μέχρι τότε, με μέριμνα της Οργανωτικής Επιτροπής θα προγραμματιστεί η ετήσια τακτική συνδιάσκεψη προκειμένου να συζητηθεί και να ρυθμιστεί η συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή αντάμωση και καλή δύναμη με ευχές για ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα και στον αθλητισμό χωρίς φόβο και εμπόδια».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.