13 προσληψεις για τη δακοκτονια στην περιοχη Μαρωνειας-Προσκυνητων

Πού υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι

Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανάρτησε στο διαύγεια ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 30-11-2020 συνολικού αριθμού 52 ατόμων (51 άτομα μέχρι 34 ημερομίσθια και 1 άτομο μέχρι 60 ημερομίσθια )
 
Σύμφωνα με την κατανομή, για την περιοχή Μαρώνειας-Προσκυνητών προβλέπονται 13 άτομα (1 παγιδοθέτης, 2 αρχιεργάτες-μεταφορείς, 9 ψεκαστές και 1 παρασκευαστής υλικού ψεκασμού). Οι υπόλοιποι 39 θα απασχοληθούν στη Σαμοθράκη (2 παγιδοθέτες, 6 αρχιεργάτες-μεταφορείς, 28 ψεκαστές, 2 παρασκευαστές υλικού ψεκασμού και 1 εργάτης αποθήκης).
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, γρ. 7 απευθύνοντάς την στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου (τηλ. επικοινωνίας: 2551357198-116 ).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι πέντε εργάσιμες ημέρες και θα αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Καραολή & Δημητρίου 40) και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Αλεξ/πολης, Σαμοθράκης, Μαρώνειας Σαπών- (στην Ξυλαγανή και στις Σάπες).
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στον ακόλουθο σύνδεσμο την προκήρυξη:
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%917%CE%9B%CE%92-%CE%9C%CE%9B1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.