Ξεκινησε σχεδιασμο για τη νεα σεζον ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τα Ελληνικά Πετρέλαια

Μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Κομοτηνή ήδη ξεκίνησαν δουλειά για να είναι έτοιμοι την επόμενη σεζόν.

Με γνώμονα λοιπόν την πρόοδο του ιστορικού συλλόγου της πόλης και μετά από μία σεζόν με θετικό πρόσημο, η διοίκηση του ΓΑΣ θέλει να κτίσει πάνω στις βάσεις που μπήκαν φέτος.

Μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνής που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα εκπροσωπεί την πόλη μας στην Β΄ Εθνική ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τα Ελληνικά Πετρέλαια ευχαριστώντας παράλληλα τον Βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ. κ. Στυλιανίδη για την συμβολή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «Κοιτώντας την επόμενη μέρα ο ιστορικός μας σύλλογος ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς! Στην αναζήτηση δυνατών συμπαικτών προστέθηκε ο καλύτερος! Τα ΕΛ.ΠΕ. ο μεγαλύτερος όμιλος της χώρας μας,στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του και κατανοώντας πλήρως την προσπάθεια που κάνουμε, ταυτίστηκε με τους στόχους μας για την νέα χρονιά και έτσι το Δ. Σ. του ομίλου ενέκρινε σημαντική χορηγία.
Καθοριστική η παρέμβαση του βουλευτή του νομού μας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλευρό μας !Σας ευχαριστούμε! Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα! Μείνετε συντονισμένοι! Τα καλύτερα έρχονται».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.