Καταστρωνει τα πλανα της για την Pre League η ΑΕ Κομοτηνης

Οδηγός της επόμενης σεζόν η επιτυχημένη φετινή συνταγή

Μπορεί τα πρωταθλήματα να ολοκληρώθηκαν άδοξα λόγω κορωνοϊού και όλοι να κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των ερχόμενων πρωταθλημάτων, αλλά αυτό δεν πτοεί τους ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής που ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που θα τους βρει στη νεοσύστατη Pre League.

Η κατηγορία αυτή θα αποτελεί προθάλαμος για την συμμετοχή στην Volleyleague και θα είναι πανελλαδικής εμβέλειας καθώς θα απαρτίζεται από ομάδες από το βορειότερο άκρο της χώρας (Άθλος Ορεστιάδας) μέχρι την Πελοπόννησο.

Προτεραιότητα για την διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Κρεούζη, με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Αν επιτευχθεί αυτό, τότε σειρά θα έχει η ανανέωση αθλητών που φέτος οδήγησαν την ομάδα στην 2η θέση της Α2 ενώ πάντα οι άνθρωποι των «Κιτρινόμαυρων» κοιτούν προσεχτικά την αγορά.

Σίγουρα είναι νωρίς για ανακοινώσεις ωστόσο το πιο ενθαρρυντικό είναι πως υπάρχει κινητικότητα και η Κομοτηνή θα εκπροσωπηθεί σε μία σπουδαία κατηγορία, όπως είναι η Pre League.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.