Με κληρωση ο κυπελλουχος ΕΠΣ Θρακης

Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής θα μπουν στην κληρωτίδα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο

Όταν εξασφάλιζαν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής ονειρεύονταν μία αναμέτρηση στο γεμάτο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 14 Μαϊου. Δυστυχώς όλοι υπολογίζαμε χωρίς τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, ο οποίος έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα μας.

 Σε μια πρωτοφανή απόφαση κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των Κυπέλλων Ερασιτεχνών που διοργανώνει κάθε Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Δεδομένου ότι δεν θα επιτραπεί η συνέχιση των πρωταθλημάτων, προφανώς δεν θα επιτραπεί και η συνέχιση των Κυπέλλων. Ωστόσο κάθε ΕΠΣ οφείλει να δηλώσει τον Κυπελλούχο της, προκειμένου να λάβει τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδος.

Πως θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με όσα προτάθηκαν από την Επιτροπή Διοργανώσεων και πηγαίνει σαν πρόταση στην ΕΕ της ΕΠΟ, οι Κυπελλούχοι κάθε Ποδοσφαιρικής Ένωσης θα βγουν με…. κλήρωση, μεταξύ όσων ομάδων είχαν απομείνει στον θεσμό σε κάθε νομό.

Έτσι λοιπόν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης είχαν προκριθεί στον τελικό η Δόξα Γρατινης και ο Πανθρακικός. Θα γίνει λοιπόν κλήρωση μεταξύ των δύο ομάδων για το ποια θα εκπροσωπήσει τον Νομό Ροδόπης στο Κύπελλο Ελλάδος της επόμενης σεζόν.

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν στον κόσμο θα φτάσουν σύντομα στο τέλος και σύντομα θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα ή στην «κανονικότητα». Και όχι αυτή που προσπαθούν να μας περάσουν σαν «κανονικότητα».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.