Έκκληση στους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

28.04.2020 10:26

Η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Κομοτηνής ευελπιστεί όλο και περισσότεροι να λάβουν το μήνυμα γιατί «οι ανάγκες για αίμα δε σταματούν ποτέ»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η ΝΥ Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής καλεί όλους τους ανθρώπους που έχουν βαθιά μέσα τους την φιλοσοφία του υγιή εθελοντή αιμοδότη και της κοινωνικής δράσης, να προσφέρουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να «δώσουν ζωή».

Θέλει στο πλευρό της όλους τους δημότες και τους φοιτητές, που μπορούν να αιμοδοτήσουν, αλλά και αυτούς, που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να προσφέρουν αίμα, να διαδώσουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διότι «οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ», όπως τονίζει η ΝΥ Αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία βασίζεται στον αλτρουισμό και όταν ένα άτομο σε μια ομάδα δίνει αίμα, τότε αυτόματα εμπνέει και τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Γι’ αυτό και η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Κομοτηνής σας περιμένει όλους, και κυρίως τους νέους, να περάσετε την πόρτα της αιμοδοσίας, να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της προσφοράς και να γίνετε συνοδοιπόροι στον αγώνα της.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

tzevelekidis