Θερμες ευχαριστιες του Ε. Στυλιανιδη για την πολυτιμη δωρεα του Ομιλου Olympia Group στη Ροδοπη

Ανοιχτή επιστολή του Βουλευτή Ροδόπης προς τον Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group, κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.

Ο κ.Πάνος Γερμανός, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας Γερμανός ΑΕ, της Public καθώς και της Sunlight που παράγει σε Ροδόπη και Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του Ομίλου του Olympia Group μια σημαντική εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για να καλύψει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Κομοτηνής, των Δήμων Κομοτηνής και Μαρώνειας – Σαπών και ιδιαίτερα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Με την προσφορά του Olympia Group και της SUNLIGHT το Νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει σημαντικές ελλείψεις σε συσκευές οξυγονοθεραπείας, monitors, φορητούς απινιδωτές, κρεβάτια ΜΕΘ, πιεσόμετρα, στολές υψηλής προστασίας, χειρουργικές ποδιές, ποδιές μιας χρήσης για την προστασία του προσωπικού, αδιάβροχα ποδονάρια και κλίβανο αποστείρωσης.

Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε μια κρίσιμη συγκυρία για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σε σχετική δήλωση του ο Βουλευτής, κ. Ε. Στυλιανίδης τόνισε:  «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πάνο Γερμανό και στη SUNLIGHT του Olympia Group. Δείχνουν το δρόμο. Αφυπνίζουν αγορά και κοινωνία και αναδεικνύουν την υπεραξία της κάθε προσφοράς, ιδιαίτερα όταν αυτή στρέφεται προς ανθρώπους της πρώτης γραμμής και στηρίζει την ακριτική Θράκη και ιδιαίτερα την ευαίσθητη Ροδόπη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς».

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη:

«Αξιότιμε κύριε Πάνο Γερμανέ,

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ομίλου σας να στηρίξετε Δομές, Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Νομού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και που σπάνια μέχρι σήμερα ένιωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη σοβαρών μεγάλων χορηγών.

Η απόφαση του Ομίλου σας να προβεί σε μια μεγάλη εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας- Σαπών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης που συνέβαλε τα μέγιστα στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Κομοτηνής που παραμένει συνεχώς σε εγρήγορση για τις ανάγκες της περιοχής μας και ιδιαίτερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μας συγκινούν και δείχνουν το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της ανθρωπιστικής σας ευαισθησίας, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθνικού ενδιαφέροντος για την ακριτική περιοχή της Θράκης.

Ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο μας η χορηγία σας είναι πολύτιμη, διότι είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλάδα (έτος ίδρυση 1936) με σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα, που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, κυρίως όμως η διοίκηση και το προσωπικό του, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ώσπου να ολοκληρωθεί το νέο Ίδρυμα.

Αγαπητέ κύριε Πάνο Γερμανέ,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, εσάς προσωπικά αλλά και τον Όμιλο Olympia Group διότι, όπως επενδύοντας τα προηγούμενα χρόνια στη Θράκη στηρίξατε ουσιαστικά την ανάπτυξη της περιοχής μας δημιουργώντας πολλές και σταθερές θέσεις εργασίας έτσι και τώρα δείχνετε το δρόμο της προσφοράς σε Όλους.

Με την απόφαση σας αυτή, αναγνωρίζετε τη συμβολή και βοηθάτε το έργο όλων αυτών που ως ακρίτες αγωνίζονται ακατάπαυστα κάτω από δύσκολες συνθήκες για να στηρίξουν τον Τόπο μας και την Πατρίδα μας.

Εύχομαι η κίνηση σας αυτή να διδάξει και σε άλλους, ότι μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε περισσότερα.

Ευχαριστώ πολύ!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.