Ικανοποιηση στην Περιφερεια για την απηχηση της πρωτης διαδικτυακης συναυλιας της

Θα έχει και συνέχεια η διαδικτυακή προσέγγιση στον πολιτισμό σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Α. Τσώνη

Ικανοποιημένος με την πρώτη διαδικτυακή συναυλία που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ τη Μεγάλη Πέμπτη, με τον κορυφαίο και διεθνούς φήμης σύνθετη Δημήτρη Παπαδημητρίου, εκφράζοντας και την πρόθεση της Περιφέρειας να συνεχίσει αυτές τις δράσεις, είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αθανάσιος Τσώνης.
 
Και αυτό γιατί παρά τα όποια θέματα υπήρξαν, η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και θετική, κάτι που τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν αυτό τον κύκλο συναυλιών που άνοιξαν, και με άλλους καλλιτέχνες.
 
Ιδιαίτερα γιατί μέσα από την συναυλία ενισχύθηκε η υποστήριξη με φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, μέσω τραπεζικού λογαριασμού του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, που παραμένει ανοιχτός για όποιον επιθυμεί να κάνει κατάθεση.
 

Όπως σημείωσε ο κ. Τσώνης, η ανταπόκριση του κοινού ήταν τέτοια, που κατά την διάρκεια μετάδοσης της συναυλίας δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, που τη φιλοξενούσε.
 
Επίσης υπήρξαν και άλλα ζητήματα, όπως ένα θέμα με τους αριθμούς του λογαριασμού για το νοσοκομείου, που οφείλεται σε τεχνικό λάθος της μετάδοσης.
 
Όμως γενικότερα, η όλη προσπάθεια πήγε καλά, με τον κ. Τσώνη να υπενθυμίζει, όπως είχε κάνει και πριν τη συναυλία, πως αυτή αποτελούσε και μια δοκιμή, ώστε να δουν πώς θα δουλέψει το μοντέλο, τι θέματα μπορεί να υπάρξουν για να διορθωθούν και αν μπορούν να το συνεχίσουν.
 
Από αυτή την πρώτη εμπειρία λοιπόν θεωρεί πως βγήκαν σοφότεροι, και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν, ακόμα και μετά την καραντίνα, μεταδόσεις σαν και αυτή. «Θα το καθιερώσουμε, πέρασε καλά ο κόσμος το χάρηκε και ξέφυγε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.