Αισιοδοξα μηνυματα για την ολοκληρωση των αθλητικων διοργανωσεων μεσα στο καλοκαιρι

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τον Ιούνιο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε πως μέσα Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και από τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε πως «οι προπονήσεις ποδοσφαίρου εκτιμούμε ότι θα αρχίσουν εντός του Μαΐου», με την έναρξη των πρωταθλημάτων να προγραμματίζεται για τον Ιούνιο.

Βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι μέλει γενέσθαι στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αλλά και τις διοργανώσεις μπάσκετ και βόλεϊ, στις οποίες συμμετέχουν οι ομάδες της Κομοτηνής.

Πάντως σε περίπτωση που συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τον Ιούνιο, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου για λόγους ασφαλείας.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός «αν όλα πάνε καλά τα σχέδια μας είναι Αρχές Μαϊου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαϊου θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τους. Τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντιστοιχίες ομοσπονδίες».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.