Ακομη μια προσφορα υγειονομικου υλικου στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Ροδόπης και την Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ Ν. Ροδόπης

Στην προσφορά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να ανταποκριθεί  στις  ανάγκες της τρέχουσας περιόδου, για την μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία όλων μας προχώρησε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Ροδόπης και η Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ Ν. Ροδόπης.

«Οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας  βρίσκονται σε απόγνωση. Καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά ύποπτα κρούσματα και ασθενείς που νοσούν με ελλείψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων καθώς  και τραγικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού», τονίζουν στην αναφορά τους, εξηγώντας έτσι πως στις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα και η κοινωνία, θεωρούν υποχρέωσή τους να  συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης από τον ιό COVID-19.

«Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για την Υπηρεσία μας, καθώς όλοι εμείς οι υπάλληλοι του Ομίλου OTE  από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία έχουμε κινητοποιηθεί στο δικό μας, διαφορετικό μεν, εξίσου σημαντικό δε, πεδίο δράσης, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες απαραίτητες για την κοινωνία και τη χώρα  μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο», υπογράμμισαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.