Ομορφη πρωτοβουλια απο το Νοσοκομειο Ξανθης

Δίνει θάρρος στους ήρωες της καθημερινότητας με ζωγραφιές παιδιών!

Με ζωγραφιές παιδιών σκοπεύει να «διακοσμήσει» την κλινική covid-19 καθώς και τη νέα παιδιατρική πτέρυγα covid-19 το Νοσοκομείο Ξάνθης.

Γι’ αυτό και σε ανακοίνωσή της η διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Έλενα Ροφαέλα καλεί τα παιδιά να αποστείλουν τις ζωγραφιές τους μέχρι την Κυριακή 12 Απριλίου.

Tο μήνυμα της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης:

«Σε αυτή τη συγκυρία που ζούμε, οι άνθρωποι που δίνουν τη μεγάλη μάχη, που αντιμετωπίζουν με θάρρος και γενναιότητα το φονικό ιό και παλεύουν με το θάνατο καθημερινά, είναι οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας.

Είναι εκεί, πιστοί στο καθήκον. Για να είμαστε εμείς οι υπόλοιποι υγιείς και ασφαλείς.

Σκεφτήκαμε λοιπόν τις μέρες αυτές που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να κάνουμε κάτι ώστε να δώσουμε δύναμη σε όλους αυτούς τους καθημερινούς ΗΡΩΕΣ που αποτελούν την Ασπίδα κατά του κορoνοϊού.Η ιδέα μας όμως δε μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τα μικρά παιδιά, που με τον πολύ τρυφερό και δημιουργικό τρόπο τους μπορούν να μας γεμίσουν με δύναμη και αισιοδοξία.

Ζητάμε λοιπόν από παιδιά του δημοτικού να μας στείλουν τις ζωγραφιές τους με ένα μήνυμα που θα απευθύνεται στους ήρωες του Νοσοκομείου Ξάνθης!
Με χρώματα και λέξεις!

Θα περιμένουμε λοιπόν ‪από σήμερα έως τη Κυριακή 12/4/2020‬ να μας στείλετε τα έργα σας, στο mail: [email protected] αλλά και στη σελίδα μας στο FB, αναγράφοντας το όνομα του παιδιού και την ηλικία του.‬

Αυτό που θα κάνουμε εμείς για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας είναι όλες αυτές τις υπέροχες ζωγραφιές σας να τις τοποθετήσουμε στη κλινική covid-19 και στην νέα παιδιατρική πτέρυγα covid-19, για να παίρνουν θάρρος οι ασθενείς μας.
Επίσης το πιο ευφάνταστο αισιόδοξο μήνυμα θα το τοποθετήσουμε έξω από τη κλινική covid-19 να το βλέπουμε και να μας δίνει θάρρος και δύναμη.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τα παιδιά, μας δείχνουν το δρόμο.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΕ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.