3000 ευρώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από τον Δικηγορικό Σύλλογο ν. Ροδόπης

03.04.2020 13:49

Για την προμήθεια υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση και προστασία ιατρών και νοσηλευτών

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

3000 ευρώ θα διαθέσει προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης για την προμήθεια υγειονομικού υλικού προς ενίσχυση και προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της πόλης μας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ΡΟΔΟΠΗΣ και το Δ.Σ. του Λ.Ε.Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ροδόπης), ως ελάχιστη ένδειξή αλληλεγγύης στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης και τη στήριξη εμπράκτως του συστήματος Δημόσιας Υγείας από τον ιό COVID–19, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Οι δικηγόροι της Ροδόπης δηλώνουν την ενεργή υποστήριξή τους στην υπεράνθρωπη προσπάθειά ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού δηλώνοντας πως θα συμβάλλουν, με όσα μέσα διαθέτουν, στη στήριξή τους για την κατά το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης δοκιμασίας για τη δημόσια υγεία και την κοινωνία.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine