Νεο ΔΣ για το Νοσοκομειο Κομοτηνης

Ο Χασάν Εκρέμ στη θέση του αντιπροέδρου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής
«Σισμανόγλειο» όρισαν με απόφασή τους ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξάνθος και ο Αναπληρωτής υπουργός κ. Παύλος Πολάκης.
 
Πρόεδρος του ΔΣ ορίστηκε, όπως γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Φιλιππίδης, Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Ως μέλη ορισμένα από το Υπουργείο επιλέχθηκαν ο κ. Εκρέμ Χασάν, Οδοντίατρος, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Καλούδη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, και ο κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή την Χουσεΐν Ισμαήλ, Δημοτικό Σύμβουλο Κομοτηνής και οδοντίατρο.
 
Τα δύο μέλη που επιλέγονται από το προσωπικό είναι η Ελένη Καρανικολάου, ιατρός Ε.Σ.Υ., Δ/ντρια, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτριά της την Αναστασία Γεωργουλίδου, Ιατρό Ε.Σ.Υ., Επιμελήτρια Β΄, ομοίως, που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Ν. Κομοτηνής, και η Μαρία Μάγγαλλου, κλάδου ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά της την Μαρίνα Αποστολίδου, κλάδου ΔΕ Παρασκευαστών, ομοίως, που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».
 
Με την απόφαση ορίζεται Αντιπρόεδρος στο ΔΣ ο κ. Εκρέμ Χασάν, ενώ το πρώτο ΔΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.