Κάλεσμα της ΕΠΣ Θράκης σε αιμοδοσία

01.04.2020 18:09

«Όλοι μαζί να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Κάλεσμα για ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή απευθύνει η ΕΠΣ Θράκης. Σε σχετικό της μήνυμα σημειώνει:
 
«Όλες και όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωναϊού (COVID-19). Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωναϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος.
 
Ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και εθελοντισμού. Άλλωστε, η αθλητική οικογένεια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία αλληλεγγύης  και προσφοράς.
 
Ειδικά στις δύσκολες αυτές στιγμές,  καλούμε και  παρακαλούμε, τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και   παράγοντες των σωματείων μας, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας , όλοι μαζί να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα.
 
Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής.
 
Μετά από επικοινωνία με την νοσοκομειακή  υπηρεσία αιμοδοσίας, σας ενημερώνουμε για το ωράριο  λειτουργίας της αιμοδοσίας του ΓΠΝ Κομοτηνής:
 
Υπηρεσία αιμοδοσίας στο ΠΓΝ Κομοτηνής
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30
Τετάρτη – Πέμπτη 18:00 – 19:30
 
1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30
 
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και προς αποφυγή συνωστισμού να επικοινωνείτε με την υπηρεσία  αιμοδοσίας στο τηλέφωνο :2531351533».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti