450 επαναχρησιμοποιουμενες μασκες παραδοθηκαν στην Αστυνομικη Διευθυνση Ροδοπης

Προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής

450 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες παραδόθηκαν από τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου, για την ενίσχυση των αστυνομικών που βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος αυτές τις μέρες.
 
Τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά ευχαρίστησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο οποίος τόνισε πως όλες οι μάσκες θα επιδοθούν άμεσα σε όλους τους αστυνομικούς.


 
«Θα έχουν μια μάσκα ατομική που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τόσο στην εκτέλεση της υπηρεσίας όσο και εκτός», σημείωσε, ειδικά γιατί δεν είναι μιας χρήσεως.
 
Για αυτό θεωρεί ότι αυτή η προσφορά είναι πάρα πολύ σημαντική και χρήσιμη.
 
Από την πλευρά του Ομίλου ο κ. Νίκος Μπεναβίδης ανέφερε πως ήταν ελάχιστη υποχρέωση των μελών του ομίλου να στηρίξουν τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους του πρώτου καθήκοντος.
 
«Αυτή τη στιγμή, που όλοι πολεμάμε με ένα αόρατο εχθρό, χωρίς να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, αλλά μόνο τις επιρροές του, ο καθένας πρέπει να σταθεί το ύψος της ευθύνης του, όχι μόνο της ατομικής αλλά και της συλλογικής» ανέφερε.
 

Για αυτό και τώρα, που οι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης, θεωρεί πως όλη η κοινωνία πρέπει να τους στηρίξει υλικά, ηθικά και να αποκατασταθεί η κοινωνική συνοχή που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο.
 
Τόνισε δε πως ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις συμπεριφορές του, και πιστεύει πως με αυτό το κριτήριο θα μπορέσουν να σταθούν οι αστυνομικοί όρθιοι, «γιατί η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους, και χρειάζεται να είμαστε όρθιοι».
 
Εξέφρασε δε τη στήριξη των μελών του Ομίλου όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο, και πως θα τους στηρίζουν πάντα με την καλύτερη διάθεση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.