Η «ΕCO Μηξιουδης» για τη φωτια στις εγκαταστασεις της

«Εφαρμόσαμε πλήρως το πρωτόκολλο, ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, κανείς δεν κινδύνευσε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία «ECO Μηξιούδης Ευστράτιος Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» γνωστοποιώντας πως την Πέμπτη 19 Μαρτίου, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον οικισμό της Μελέτης, Ν. Ροδόπης.

«Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον χώρο προσωρινής αποθήκευσης και έτοιμων προς επεξεργασία υλικών ανακύκλωσης της εταιρείας μας» επισημαίνει η εταιρεία για να υπογραμμίσει πως «από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε πλήρως το πρωτόκολλο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, καθώς και τις διαδικασίες ασφαλείας, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς».

Η εταιρεία ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση της. Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνει στην Αυγή ΕΠΕ, τον Δημήτριο Πετρακόπουλο, τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμο Ιάσμου για την άμεση παρέμβασή τους με αποστολή μηχανημάτων και προσωπικού που περιόρισε άμεσα τη φωτιά.

«Η Διοίκηση της ECO βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές από την πρώτη στιγμή και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς» διαβεβαιώνει η εταιρεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.