3 μεγαλες αθλητικες στιγμες που καθε φιλαθλος της Ροδοπης οφειλει να θυμηθει

Προτάσεις για να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους στο σπίτι οι φίλαθλοι της περιοχής μας

Με δεδομένο πως όλοι οφείλουμε να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο για να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους.

Γνωρίζοντας καλά πως το γήπεδο λείπει και σε εμάς πολύ, συγκεντρώσαμε 5 αναμετρήσεις που θα θέλανε όλοι να ξαναδούν.

1987 ΓΑΣ Κομοτηνή – Νήαρ Ήστ

Τελευταία αγωνιστική της πρώτης χρονιάς Α2 στην Ελλάδα.

 Coaches: Κούλης Ταξιλδάρης vs Αντ. Λάνθιμου. Η Near East ένα βαθμό ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο ΓΑΣ έπρεπε να κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη των 16 πόντων που έχασε στην Καισαριανή για να σωθεί. Σε ένα απίστευτα κατάμεστο γήπεδο, η ομάδα της Κομοτηνής κερδίζει με 36 πόντους και σώζεται


 

2008 H πρώτη άνοδος του Πανθρακικού στην Superleague

Ήταν Ιούνιος του 2008 όταν ο Πανθρακικός κάνοντας μία ολοκληρωτική ανατροπή και τεράστια υπέρβαση έφτασε να παίζει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία σε ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού με σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Ρόνι Φαν Ες και έστειλε στα ουράνια όλους τους Κομοτηναίους. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.


 

2018: ΑΕ Κομοτηνής – ΑΕΚ

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη υποδέχεται την ΑΕΚ σε αγώνα που μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ3. Σε ένα παιχνίδι διάρκειας μεγαλύτερης από 2 ώρες, οι «Κιτρινόμαυροι» της Κομοτηνής επικράτησαν με 3-1 στην μοναδική – δυστυχώς – νίκη εκείνης της σεζόν στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/volley/05noe2018-volley-league-a-e-komotinis-aek-3-1/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.