Το πεμπτο δεκαλεπτο της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με την Γεφυρα

Όλα όσα δήλωσαν ο Γιώργος Κουτσοβασίλης και ο Ανδρέας Καραπιπερίδης

Με το πέρας της αναμέτρησης και την μεγάλη νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή επί της Γέφυρας μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου ο Γιώργος Κουτσοβασίλης, ο οποίος έζησε έντονα την αναμέτρηση και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης ενώ από πλευράς Γέφυρας μίλησε ο προπονητής της Ανδρέας Καραπιπερίδης

Γιώργος Κουτσοβασίλης: «Στόχος μας να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια»

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης παρουσιάστηκε απόλυτα προσγειωμένος παρότι λίγα λεπτά νωρίτερα η ομάδα του είχε σημειώσει τη νίκη της αγωνιστικής. «Σίγουρα το τελευταίο που θέλουμε να κάνουμε είναι τα παιχνίδια ντέρμπι αλλά σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι με μία ομάδα που είχε 10 σερί νίκες, οπότε μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει την δυσκολία της αποστολής μας» επισήμανε ο έμπειρος Power Forward της ομάδας της Κομοτηνής. «Για 3 δεκάλεπτα ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο όπως ήταν φυσιολογικό αντέδρασε η Γέφυρα αλλά στο τέλος διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη» επισήμανε ο Κουτσοβασίλης τονίζοντας πως η ομάδα του σε κάθε παιχνίδι κυνηγά τη νίκη και δεν έχει την πολυτέλεια να «επιλέγει» παιχνίδια ανάλογα με την δυναμικότητα του αντιπάλου. Αναφορικά με την συνέχεια ο Κουτσοβασίλης επισήμανε πως αυτή η νίκη ήταν κρίσιμη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους καθώς φανέρωσε την  δυναμική της ομάδας και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη ενώ επισήμανε πως απομένουν 9 ακόμα σημαντικές αγωνιστικές και ο ΓΑΣ θέλει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Συγχαρητήρια στον ΓΑΣ για τη νίκη και την φιλοξενία – βάσει της εικόνας του στο γήπεδο αξίζει να μείνει στην κατηγορία»

Ο προπονητής της Γέφυρας Ανδρέας Καραπιπερίδης αποκάλυψε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΓΑΣ και συνεχάρη τους γηπεδούχους τόσο για τη νίκη όσο και για την φιλοξενία. «Ο ΓΑΣ κέρδισε δίκαια καθώς εμείς κάναμε όλες αυτές τις αγωνιστικές μία μεγάλη προσπάθεια, παίζαμε πάνω σε τεντωμένο σκοινί και σήμερα πέσαμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γέφυρας, στέλνοντας σύνθημα ψυχικής ανάτασης για την επόμενη μέρα. Σχετικά με το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε πως η ομάδα του δεν μπήκεστο παιχνίδι όπως θα έπρεπε ενώ απέναντι του είχε μία ομάδα με διπλό κίνητρο. «Κάθε ομάδα απέναντι σε ομάδα με νικηφόρο σερί έχει επιπλέον κίνητρο» υπογράμμισε ο προπονητής της Γέφυρας παραδεχόμενος πως «στο τέλος προσπαθήσαμε να ¨κλέψουμε¨ το παιχνίδι αλλά κάναμε επιπόλαια λάθη και βιαστικές επιλογές». Αναφορικά για το αν ο ΓΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή ο κ. Καραπιπερίδης επισήμανε πως  βάσει της εικόνας του στο γήπεδο αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.