Το εκτο σετ της αναμετρησης της ΑΕ Κομοτηνης με τον Μακεδονικο

Η ανάλυση της αναμέτρησης από τους προπονητές των δύο ομάδων

Με το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου ο Ηλίας Κρεούζης και ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, αναλύοντας τα επιμέρους στοιχεία που οδήγησαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στην αναμέτρηση της ΑΕ Κομοτηνής με τον Μακεδονικό.

Λάμπης Μπαμπαλιούτας «Δίκαια στην δεύτερη θέση η ΑΕ Κομοτηνής»

Ο προπονητής του Μακεδονικού και παλιός αθλητής του Ηρακλή Λάμπης Μπαμπαλιούτας στάθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ο Μακεδονικός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. «Είχαμε αρκετά προβλήματα καθώς αγωνιστήκαμε χωρίς τον ακραίο μας τον Στέλιο Νικηφορίδη ενώ εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται ο Παράσογλου και ο Κιόσης ήταν να μην ξεκινήσει» είπε στο ξεκίνημα ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε «κοιτάξαμε στα μάτια την δεύτερη καλύτερη ομάδα και κοντράραμε.  Ο τραυματισμός του Παράσογλου μας στοίχισε γιατί έκανε κατάθεση ψυχής. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά και ο βαθμός μετράει» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Ερωτηθείς για τους στόχους του Μακεδονικού εξέφρασε την πεποίθηση του πως αν η ομάδα του δεν είχε θέματα θα ήταν ψηλά και της στοίχισε το πρόβλημα με τους ακραίους. Αναφορικά για την άποψη του για την ΑΕ Κομοτηνής επισήμανε πως η ομάδα της πόλης μας είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα, τονίζοντας πως στον τον πρώτο γύρο η ομάδα του «έκλεψε» τη νίκη.

Ηλίας Κρεούζης: «Σήμερα παίχτηκε βόλεϊ των πάγκων»

Ο Ηλίας Κρεούζης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, «πλέκοντας» το εγκώμιο των αντιπάλων. «Ο Μακεδονικός έπαιξε όπως περιμέναμε καθώς πάντα μας δυσκολεύει» είπε στο ξεκίνημα ο νεαρός τεχνικός και εξήγησε την εισαγωγή του. «Ακόμα και τώρα που λείπανε αθλητές δουλεύουν πολύ καλά στο μπλοκ και είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έκανε περισσότερα μπλοκ από εμάς σε έναν αγώνα». Σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος δεν κρύφτηκε, αποκαλύπτοντας πως είναι μία μεταβατική περίοδο ενώ συνεχάρη τον Γκόνα για την απόδοση του. «Σήμερα παίχτηκε βόλεϊ των πάγκων , δηλαδή και οι δύο προσπαθούσαμε να παρέμβουμε στο παιχνίδι» επισήμανε ο Κρεούζης τονίζοντας πως  ναι μεν δεν ήταν υψηλού επιπέδου βόλεϊ αλλά «αναγκάστηκα να αλλάξω πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Αυτό για μένα είναι το παν». Αναφορικά με την συνέχεια, φάνηκε γνώστης των δύσκολων αποστολών της ομάδας του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει 3 ομάδες που δίνουν την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά πρέπει να «κλειδώσουν» την δεύτερη θέση.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.