Αντιθετη σε αναστολη του εξαμηνου στο Τμημα Κοινωνικης εργασιας η ΔΑΠ ΝΔΦΚ

Με αφορμή αναφορά στο θέμα του Προέδρου του Τμήματος

Την αντίδρασή της στο ενδεχόμενο αναστολής του εξαμήνου στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κοινωνικής Εργασίας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Επιστήμης.
 
Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου, τούς γνωστοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος στο πλαίσιο διάλεξης το γεγονός ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής του εξαμήνου λόγω τεχνικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη μη λειτουργία του Αμφιθεάτρου Παλιάς Νομικής και την έλλειψη χώρων για την διεξαγωγή επαρκών σε αριθμό διαλέξεων για την ολοκλήρωση του εξαμήνου.
 
Στο δελτίο δηλώνουν δημόσια, ρητά και ευθαρσώς την πλήρη εναντίωση τους «σε αυτές τις προθέσεις της ηγεσίας του Τμήματος που σαν αποτέλεσμα ενδέχεται να έχουν την συνέχιση των διαλέξεων και της εξεταστικής περιόδου μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού (!) και την πρόθεσή μας να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να βρεθεί έγκαιρα μια βιώσιμη λύση».
 
Άλλωστε θεωρούν υποχρέωση του Πανεπιστημίου να φροντίζει για την ομαλή λειτουργία των Τμημάτων και την κάλυψη των εκάστοτε αναγκών του. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.