Δουλευει πανω στη νεα γενια η ΑΕ Κομοτηνης

Φανέλα βασικού στον Γκόνα, στην αποστολή ο Πετρίδης

Μέχρι το 2012 το βόλεϊ στην Κομοτηνή είχε φθίνουσα πορεία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα –σε επίπεδο αγοριών – να αποτελεί άγνωστη λέξη η ανάπτυξη στις ακαδημίες. Η διοικητική οργάνωση της ομάδας και οι άνοδοι του ανδρικού αρχικά στην Α2 και μετά από λίγα χρόνια στην Volleyleague είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει το άθλημα την χαμένη του αίγλη.

Τα μεγάλα κέρδη της παρουσίας του συλλόγου στην Volleyleague ήταν η αξιοποίηση του 2ου λυκείου και η μύηση νέων αθλητών στην μαγεία του αθλήματος. Έτσι λοιπόν φέτος ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος δουλεύει εδώ και χρόνια με νέους αθλητές, δίνει όπως έκανε και πέρυσι ευκαιρίες στον Νίκο Γκόνα, ο οποίος χρόνο με τον χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος και είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς με τον Κρεούζη. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Άρη αγωνίστηκε ως βασικός δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Επιπλέον φέτος στην ομάδα ενσωματώθηκε ο νεαρός Αλέξανδρος Πετρίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο παιδικό τμήμα και καλείται στα κλιμάκια της ΕΣΠΕΘΡ ενώ δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις δίπλα σε πολύ ποιοτικούς αθλητές και φυσικά υπό την καθοδήγηση του Ηλία Κρεούζη.

Το μεγάλο στοίχημα για την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής είναι να γίνει χρόνο με τον χρόνο ακόμα μεγαλύτερη η ενασχόληση των αγοριών με το άθλημα και για τον λόγο αυτό έχουν δοθεί τα «κλειδιά» σε αυτό το κομμάτι στον Κώστα Δεληγιαννίδη, που δουλεύει σκληρά και ευελπιστεί πως κάθε χρόνο θα φαίνεται η δουλειά του ακόμα περισσότερο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.