Παιδικο καρναβαλικο party στηθηκε στο Kosmopolis

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους προσέφερε η ψυχαγωγική ομάδα «Ανεμοσκορπίσματα»

Ένα ξέφρενο παιδικό πάρτυ με αέρα καρναβαλιού στήθηκε στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου “Kosmopolis”, το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου.
 
Η ομάδα «Ανεμοσκορπίσματα» κατάφερε να παρακινήσει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, παίζοντας παράλληλα μοναδικά παιχνίδια.
 
Το γέλιο και οι φωνές των μικρών συμπολιτών μας έδωσαν μια ευχάριστη νότα στον χώρο του εμπορικού κέντρου, με τη χαρά να σκιαγραφείται και στα πρόσωπα των γονέων που έβλεπαν τα μικρά τους να διασκεδάζουν.

 

Η ομάδα «Ανεμοσκορπίσματα»

 
Άλλωστε η ομάδα των «Ανεμοσκορπισμάτων» έχει κατατεθειμένα τα διαπιστευτήρια της σε τέτοιου είδους δράσεις. Φαίνεται γλαφυρά και από τον τρόπο που παρουσιάζεται η ομάδα, επισημαίνοντας πως «πριν είκοσι περίπου χρόνια, καθώς προσπαθούσαμε και εμείς να γυρίσουμε το γαλαξία με ωτοστόπ, βρεθήκαμε όλοι μαζί -κλόουν, παραμυθάδες και μάγοι-επιβάτες σ’ ένα τεράστιο αερόστατο που έμοιαζε πιο πολύ με ζαχαρωτό. Παρασυρμένοι από το αεράκι, αφήσαμε πίσω μας το μεγάλο ωκεανό της συνήθειας, διασχίσαμε βιαστικά τα στενά της πλήξης, πετάξαμε πέρα μακριά από τον πλανήτη της βαρεμάρας και προσγειωθήκαμε κουτρουβαλώντας σ’ έναν άγνωστο τόπο.
 
Χωρίς δεύτερη σκέψη εξερευνήσαμε την κάθε του γωνιά, φέραμε τα πάνω-κάτω, κάναμε απίστευτη φασαρία, ξηλώσαμε, καρφώσαμε, βάψαμε, ράψαμε, και τελικά φτιάξαμε έναν κόσμο μαγικό, τη Χώρα των Ανεμοσκορπισμάτων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.