Η «Δυναμη Ψυχης» παρουσιασε τις δρασεις της στους μαθητες του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνης

Για τον σύλλογο η νέα γενιά φέρνει την ελπίδα

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», η πρόσκληση από το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής και την κ. Αικατερίνη Αθανασούλα, ώστε να συμμετάσχει τη Παρασκευή 21/2 σε ενημερωτική ομιλία μαζί με άλλες δράσεις ευαισθητοποιήσης, όπου συμμετείχαν και άλλοι φορείς. 

Την είδηση γνωστοποίησε ο σύλλογος σε σχετική ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η πρόθυμη συμμετοχή της «Δύναμη Ψυχής» άλλωστε αποδεικνύει την βαθιά πίστη της ότι το μέλλον κάθε τόπου είναι η νέα γενιά.

Την ημέρα ενημέρωσης στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, αρχικά ο κ Χαράλαμπίδης Χαράλαμπος, Παθολογοανατόμος- Διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ, ενημέρωσε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου σχετικά με τον Καρκίνο και την πρόληψή του.

Στη συνέχεια στα παιδιά της Β΄ και Γ΄ τάξης έγινε παρουσίαση σχετικά με την εγγραφή δοτών μυελού των οστών, παράλληλα με τους Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης όπου ο κ. Κιαμήλ Ογλού Μπουλέντ Ιατρός/Αντιπρόεδρος του Συλλόγου αιμοδοτών, πληροφόρησε για θέματα σχετικά με την αιμοδοσία.

Τέλος έγινε μια παρουσίαση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και των δράσεων του από τη Κοινωνική Λειτουργό του Συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.