Ο Βασιλης Γαβριηλιδης νεος προεδρος της επιτροπης Διοικησης του Πανθρακικου Σταδιου

Πλήρως νέα επιτροπή για το υπόλοιπο της θητείας της όρισε η ΓΓ Αθλητισμού

Την αντικατάσταση εν όλω της Επιτροπής Διοίκησης του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής αποφάσισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Έτσι για το υπόλοιπο της θητείας της Επιτροπής, δηλαδή μέχρι τις 11- 07-2021, αναλαμβάνει ως πρόεδρος ο κ. Βασίλης Γαβριηλίδης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Θράκης και Παρατηρητής Διαιτησίας.

Αναπληρωτής του θα είναι ο κ. Κυριάκος Γκάζος, Δικαστικός Υπάλληλος, ενώ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιάννης Μιχελής, ιδιωτικός υπάλληλος με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελος Μπεμπέτσος αναπληρωτή καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Γραμματέας ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Πουλακίδας, δικηγόρος, με αναπληρωτή την κ. Μάχη Διαμαντή, δικηγόρο, ταμίας θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Παπαμάνος, ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Τσολάκη, δημόσιο υπάλληλο.

Έφορος είναι ο κ. Αθανάσιος Σεραφίδης, απόστρατος αξιωματικός, με αναπληρωτή την κ. Μαρία Μπαχτσεβάνη ελεύθερο επαγγελματία.

Τέλος μέλη είναι η κ. Φωτεινή Θάνου, ιδιωτική υπάλληλος με αναπληρωτή τον κ. Αντώνιο Μπόμπολα, ελεύθερο επαγγελματία, και η κ. Ευδοκία Δουλγερίδου με αναπληρωτή τον κ. Νιχάτ Χουσεΐν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.