Η Περιφερεια παρουσιαζει λογοτυπο και εκδηλωσεις για την επετειο των 100 χρονων της ενσωματωσης

Ειδική τελετή στο Μουσικό Σχολείο

Μετά την παρουσίαση του λογοτύπου του Δήμου Κομοτηνής για τον αιώνα της ενσωμάτωσης της Θράκης στον Εθνικό Κορμό σειρά παίρνει η Περιφέρεια.
Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής, η Επιτροπή οργάνωσης των εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ, θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του λογότυπου, του branding, του βίντεο και της ιστοσελίδας της ΠΑΜΘ για τις επετειακές εκδηλώσεις.

Κατά την παρουσίαση, ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Θεοχάρης Δαλακούρας, θα αναπτύξει το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν οι θρακιώτισσες σολίστ Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, η παιδική χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, η πολυφωνική χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής καθώς επίσης και μέλη του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής με την αστική παραδοσιακή ενδυμασία της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.