Γευμα προς τους εργαζομενους στην Καθαριοτητα του Δημου Κομοτηνης παρεθεσε ο Μητροπολιτης Παντελεημων

Τους ευχαρίστησε για τον καθημερινό τους αγώνα στην προσπάθεια να κρατηθεί καθαρή και ευπρεπής η πόλη

Γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων στον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, στην  παρέθεσε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Στο γεύμα παρέστησαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό υπό αντίξοες συνθήκες αγώνα και την προσφορά των εργαζομένων στον ευαίσθητο αυτόν τομέα, και τους ευχαρίστησε εκ μέρους και των πολιτών, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αισθήματος πολιτισμού στην ιστορική και ακριτική περιοχή μας.

Τόνισε δε πως αυτό το γεύμα, που γίνεται κάθε χρόνο, αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα του σεβασμού της μητρόπολης και του ίδιου στα πρόσωπά τους και το έργο τους, θεωρώντας τιμή του να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Θεωρώ πως αυτό που προσφέρει σήμερα η Μητρόπολη είναι πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που εσείς κάνετε, αγωνίζεστε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας με τιμιότητα, τον ιδρώτα του προσώπου σας, ξυπνώντας κάποιοι πολύ πρωί» ανέφερε.

Όμως είναι παρόντες και παρούσες όποτε τους ζητηθεί από την Μητρόπολη, ενώ ζήτησε με τον δικό τους τρόπους να προβάλλουν την πόλη μας, ώστε οι φυσικές ομορφιές και το κάλλος της πόλης να αναδεικνύεται περισσότερο μέσα από την καθαριότητα και την ευπρέπειά του τόπου.

Αντιφωνώντας ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Ισμαήλ Λεβέντ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, εκ μέρους της δημοτικής αρχής αλλά και των εργαζομένων, για την τιμητική προσφορά της τοπικής Εκκλησίας προς τους εργαζόμενους, που μοχθούν καθημερινά για την καθαριότητα της πόλης αλλά και τις άλλες εργασίες.

«Είναι ένα τραπέζι που μας το παραθέτετε κάθε χρόνο, δείχνοντας ότι αναγνωρίζετε το έργο μας, και εμείς σαν υπηρεσία δεσμευόμαστε ότι ό,τι δυσκολίες και αν βρούμε στο δρόμο μας, θα φροντίσουμε για το καλύτερο του τόπου και την πόλη» έκλεισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.