Ξεκινησαν εκ νεου οι εγγραφες στη Φιλαρμονικη Σαπων!

Δωρεάν τα μαθήματα

Η φιλαρμονική των Σαπών θα λειτουργήσει με συνέπεια και αγάπη για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών της περιοχής των Σαπών.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα της αρεσκείας τους, όπως: σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα, βαρύτονο, αλτίκορνο, τρομπόνι, τούμπα, ντραμς και τύμπανο. Εκτός από την εκμάθηση των οργάνων, τα παιδιά μαθαίνουν και θεωρία της μουσικής.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής παιδείας στα μέλη της, αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής, κ. Γκριτζέλης Σάββας, καλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής να απευθυνθούν στα τηλέφωνα, 6977594063 και 6980571154.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται εκ νέου την Τετάρτη και την Κυριακή από 17:00 – 20:00 στην πρώην λέσχη προσκόπων στις Σάπες (στον πεζόδρομο απέναντι από τον παιδικό σταθμό).

Τα μαθήματα στη Δημοτική Φιλαρμονική είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οργάνων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.